Om mig

En 43-årig trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Mitt motto är ”mod och passion” eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. ”Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör”.

Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men jag är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning ”Helhetshälsa”. Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom t ex specialpedagogik, coachning, PT-online för Olga Rönnberg och Mamma Fitness, som instruktör, PT och hälsocoach på World Class i Katrineholm och under de senaste åren som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat.

Jag har samarbetat med I am Ready som KBT-coach/mental tränare och skribent under ledning av Mårten och Malin Nyhlén. I am Ready är med Mårtens egna ord ”ett superteam bestående av ett handplockat urval av experter, inspiratörer och topptränare”.

Jag skriver artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa mina artiklar

Sen april 2018 är jag redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros. Kika gärna in och prenumerera för att inte missa våra grymma krönikor där du får lite förhandsinfo om veckans poddavsnitt.

För övrigt är familj, vänner och träning viktiga delar av mitt liv som jag utöver personlig utveckling och hälsa gärna skriver om.

Jag drömmer om det stora ”boksläppet”….Vad drömmer DU om?

Kramar från coachen!

Följ mig gärna på instagram @anki_strom

fullsizeoutput_9e.jpeg