”Tro inte på mirakel utan skapa dem” – Dag 78 av 365

”Do you believe in miracles”? Vad är ett mirakel egentligen? Har du drömt om någonting så mycket att det gör ont och sen gick drömmen i uppfyllelse? Och var det egentligen så att det ”bara hände” eller hade du faktiskt kämpat hårt för att nå dit du ville…

I dagarna 3 har Charlie övat och övat på sin nästa konsert. Ja, det är ju sen gammalt att Pär och jag tillbringar en stor del av våra helger till att bevittna våra barns musikaliska utveckling. Den här gången har dock Charlie tagit allt till ”the next level”. Vi pratar inte några låtar längre utan en fullängdskonsert med scenkläder och ombyten på 1 h och 40 min?! Alla övertalningsförsök att kanske dra ner liiite på framträdandet har varit förgäves. ”Han har ju övat och övat?! Hur ska han kunna ta bort en låt?”. Efter mycket om och men har vi nu lyckats förhandla bort introt. Det är på 3 min….så lördagskvällen i La Casa Rosa kommer att ägnas åt 1h och 37 min Ariana Grandecovers by Charlie Ström.

Men det är som bästa Jonas Gardell sa under sin fantastiska show ”Queen of fucking everything” att ”mirakel är hårt och tålmodigt arbete” och ”det omöjliga är bara det möjliga vi ännu inte lärt oss hur man gör”.

"Tro inte på mirakel utan skapa dem" - Dag 78 av 365
En helt fantastisk föreställning som berörde och roade på djupet. Det finns inte många som kan gå från skratt till allvar som Jonas Gardell. En förebild när det kommer till att vara den man är utan att be om ursäkt en enda jävla gång. Precis som min unge ❤ Foto: Anki Ström

Visst rycker vi på axlarna och ler mot varandra och tänker ”så söt han är vår lille son som drömmer om att stå på en scen och sjunga inför tusentals fans” men varje stor artist har någon gång stått där Charlie gör. Framför spegeln eller som i vår moderna värld framför en smart-tv med syrrans mikrofon, morsans klackstövlar och en känsla för det han gör som är något utöver det vanliga. Jag kommer inte bli förvånad om han lyckas – jag kommer att applådera hårdare och längre än alla andra för jag vet vilken dedikation som ligger bakom.

Tro inte på mirakel utan skapa dem

Kramar från coachen ❤

"Tro inte på mirakel utan skapa dem" - Dag 78 av 365
Med drömmar i blicken och en själ som glöder kommer du landa bland stjärnorna Charlie. Foto: Anki Ström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.