”Surround yourself with people who will fill your cup and make your cup run over” – Dag 77 av 365

Häromveckan låg jag sjuk i influensan. Jag som aldrig däckar blev riktigt sänkt och kunde inte göra annat än ligga på sofflocket nedbäddad under täcket och återhämta mig. Som sysselsättning när värsta febern lagt sig plöjde jag igenom inspirerande tal på youtube. Grät och hade mig sådär som bara jag kan göra när hjärtat vrider sig sjutton varv av känslor när jag hör eller ser något som berör mig. Det finns så många grymma människor därute i världen som har gjort fantastiska resor och det inspirerar mig så fruktansvärt. Foto: Pixabay

Annonser

Men det är inte bara kändisar och TV-personligheter som inspirerar mig och får mig att växa och utvecklas. Nej, jag har ett antal grymma människor i min närhet som alla på sitt sätt gör mig till mitt bästa jag. Människor som tror på mig, alltid ställer upp, får mig att våga lite till och även kan säga åt mig att bromsa ner när jag glömmer bort att vara rädd om mig själv och vill liiiite för mycket. De finns i min familj, bland vänner, kollegor och samarbetspartners. Guldkornen som ger mer energi än de tar…”som får bägaren (koppen) att rinna över” men i en positiv mening ❤

Surround yourself with people who will fill your cup and make your cup run over (Oprah Winfrey)

Vem eller vilka fyller på din kopp? Sådär så att det svämmar över av kärlek, inspiration, glädje, skratt, gemenskap, passion, kreativitet, livslust eller vad det nu kan vara. Var rädd om dem och häng så mycket det bara går i deras sällskap. Sålla ut resten som egentligen inte tillför speciellt mycket utan kanske till och med får innehållet i koppen att dunsta bort eller bli kallt och knappt drickbart. Ja, du förstår symboliken 😉

"Surround yourself with people who will fill your cup and make your cup run over" - Dag 77 av 365
Även den finaste koppen behöver ett innehåll för att fylla en funktion eller hur?  Den behöver att någon fyller på när det sinar eller tar slut inuti. 

Är det något jag har lärt mig med ålder och erfarenhet så är det att sålla friskt och verkligen välja sammanhang där jag får energi av att ingå och umgås. Jag har tänkt mycket på det sista tiden. Hur bra jag mår när det är ”rätt” och hur allting samtidigt blir så ”lätt”.

Kramar från coachen ❤

"Surround yourself with people who will fill your cup and make your cup run over" - Dag 77 av 365
T ex att hänga med barnen hos fina vänner är ett underbart sätt att fylla på med energi. Fredagsmys hos bästa Marlene i ”Radis” med försenad 44-årsuppvaktning och plockmat som jag älskar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.