”Det bästa har inte hänt än” – Dag 65 av 365

Efter en lång dag ringde min älskade son och vi hade ett sånt där härligt maratonsamtal på över en timme. Så samtidigt som jag fick hela nedervåningen dammtorkad pratade vi om allt mellan himmel och jord, delade med oss av vad vi tampas med just nu. Foto: Anki Ström

Livet är upp och ner, glädje och sorg, kriser och utveckling. Det tar liksom aldrig slut. Jag som har levt i alla fall halva mitt liv vet allt det där och kan dela med mig av erfarenhet och kunskap kring saker som tynger min 20-åring. Jag vet att det blir bättre och att det som känns som totalt hopplöst nu kommer att vara en värdefull insikt om några år. Han å andra sidan har en ung människas nytänkande ögon och sinne, är och har alltid varit mogen och klok. Jag lär mig mycket av honom och vi har stor glädje av varandra på många sätt, inte bara som mamma och son.

Under samtalet säger plötsligt Arvid ”En tanke som tröstar mig när livet känns tungt är att det bästa har inte hänt än. Jag har fortfarande det att se fram emot”. Jag stannade upp med dammtrasan och kände hur orden sjönk in, smakade på dem några gånger och blev alldeles varm.

Det bästa har inte hänt än

Tankarna började spinna och jag kände hur himla rätt han har – det finns alltid utrymme för något bättre att komma. Vad vet du om vad som väntar runt hörnet här i livet. Ingenting är ristat i sten och det du tror är vägen just nu kanske inte alls är där du vill vara och är om ett år.  Både slumpen och ödet kan lägga sin fingrar emellan och ge dig nya infallsvinklar och möjligheter. Lås inga dörrar, se med öppna ögon och nyfikenhet på det som händer – good or bad. Det finns så mycket kvar att upptäcka och uppleva oavsett vart du befinner dig i livet.

Det bästa har inte hänt än…undrar just vad det kan vara?! Oavsett vad så ser jag fram emot att få uppleva det. Jag är redo och jag är värd det. Du också!

Kramar från coachen ❤

"Det bästa har inte hänt än" - Dag 65 av 365
Mitt äldsta barn är en av mina största förebilder i livet, en kämpe utan dess like.  Förra året tog han studenten. Mycket har hänt sen dess för oss båda. En i mitten av livet och den andra precis i början. Men det BÄSTA har banne mig inte hänt än – ljuvliga tanke ❤ 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.