”Ibland blir man så lycklig av att krama dig att man nästan börjar gråta” – Dag 58 av 365

Jag tjatar en hel del om ”det stora i det lilla”, vara tacksam för vad du har och allt det där. Men jag tänker att det är livets största och viktigaste lärande – att lyckan och meningen med att du vandrar på den här jorden finns så mycket närmare än du tror. Foto: Anki Ström

Jag lär mig så oerhört mycket av mina barn. Att vara deras mamma, följa deras uppväxt och utveckling. Dela deras bekymmer, glädje och försöka hjälpa dem med sina funderingar. Sen är det inte guld och gröna skogar att vara föräldrar. Det innebär utmaning de luxe med sömnlösa nätter när jag oroar mig för deras välmående och framtid. Vi gnabbas och tjafsar. Jag tjatar och gnäller. De surar och smäller i dörrar. Sen kramas vi…ALLTID ❤

Ibland blir man så lycklig av att krama dig att man nästan börjar gråta (Charlie)

Ja, ibland behövs det inte mer… eller egentligen så är det precis DET som betyder allt. En kram av någon nära och kär, som frigör välgörande hormoner i kroppen, sätter hjärtats slag i gungning, frigör dem där tårarna som spänt bakom ögonlocken alltför länge.

Oavsett om det är en kram från ett barn, en kär vän, förälder eller rentav en förälskelse borde vi kramas mera i livet. Charlie är 8 år och har förstått det. Han är en riktig kramare som ofta säger ”du ser ut att behöva en kram” och lägger sina små armar runt ens hals och man blir verkligen så lycklig att man nästan börjar gråta.

Kan du inte hjälpa med råd, pengar, lösningar, bot och bättring så kan du i alla fall ge den som behöver en KRAM.

Kramar i massor till just DIG som behöver en extra idag.

//Coachen ❤

"Ibland blir jag så lycklig av att krama dig att jag nästan börjar gråta" - Dag 58 av 365
Syskonkärlek ❤ De här två kramas massor. Hjälper varandra på alla sätt och vis. Foto Anki Ström
"Ibland blir man så lycklig av att krama dig att man nästan börjar gråta" - Dag 58 av 365
Att vara nära varandra både fysiskt och psykiskt. En kram vid rätt tillfälle kan betyda allt. Foto: Pär Ström

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.