”Passion led me here” – Dag 57 av 365

Alan Walkers ”Faded” har successivt växt fram ur äldsta sonens gamla keyboard senaste veckan. Klinkande fingernedsättning har bytts ut mot en spröd melodislinga. Timmar av övande. Envishet och kärlek till musiken. Och för att sångläraren uttryckt ”det vore bra om du kunde spela piano när du sjunger”. Det finns saker i livet vi är ämnade till att göra helt enkelt. För min dotter Tove är det glasklart vad hon brinner för ❤ Foto: Pixabay

Jag har inte alltid varit bra på att lyssna inåt men vill påstå att jag med stigande ålder och erfarenhet har lärt mig vikten av det. Att jag haft förmånen att förverkliga en del drömmar på ”äldre dagar” är just på grund av att jag låtit passionen styra.

Passion led me here

När du låter passionen leda dig rätt är det också lätt. Du orkar, agerar, ger inte upp och prioriterar tiden som krävs. Om du INTE gör det vissnar du långsamt inifrån i ut, känner en saknad och tomhet som på sikt förgör dig.

Men när du vågar låta hjärtat tala och följa känslan får du också uppleva den där pirrande, stickande och berusande sinnesupplevelsen. Hur tid och rum försvinner och du känner dig hel.

Vart har passionen lett DIG i livet och vad har du kvar att förverkliga? Vilka drömmar ligger nedtryckta i skrivbordslådan eller dammiga på vinden? Vad ville du bli när du var liten? Vilka lekar lekte du? Vad är du ämnad att göra?

Det är aldrig för sent…

Kramar från coachen ❤

"Passion led me here" - Dag 57 av 365
Med drömmande blick och huvudet fullt av ord och texter. Det är ren och skär passion och kärlek till att skriva, inspirera, beröra och beröras som håller mig igång. Så många timmar har jag lagt ner på texter som inte genererat i en krona men det är inte DET som är viktigt. Däremot tror jag att det är den typen av passion som förr eller senare leder till framgång. Sakta men säkert har jag fått texter publicerade i tidningar, nätet och t om i en bok. En dag…en dag…Foto: Pär Ström

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.