”Some people make the world special just by being in it” – Dag 54 av 365

Det finns människor som med sin energi och utstrålning kan lysa upp ett helt rum. Eller bara med sin blotta närvaro ge dig en känsla av trygghet och lugn oavsett vilken situation du befinner dig i. Vissa människor är bara speciella, som väsen eller änglar utan vingar. Foto: Pixabay

Annonser

De människor som imponerar mest på mig är inte de med mest pengar, högst titel, finast bil eller flest vänner utan det är de där som tyst skrider genom livet och bara med sin blotta närvaro kan få andra att tystna eller stanna upp. De är fullständigt trygga i sig själva och sin person, behöver ingen annans bekräftelse för att prestera eller göra. De bara ÄR och det räcker så.

Some people make the world special just by being in it

Jag har förmånen att ha några riktigt speciella människor i mitt liv. Som ger mig det där lugnet jag så väl behöver när jag går igång eller bara med en blick eller handtryckning kan få mig att bli alldeles varm inombords. De ger mig mod när jag tvivlar och plockar upp mig när jag faller. De är så där underbart osjälviska i allt de gör, har aldrig någon baktanke utan de bara ger – för att de vill ge – utan att förvänta sig något tillbaka. Det är kärlek i sin renaste form.

Ju äldre jag blir desto mer tror jag att det finns krafter och makter som är större än vad vi kan se och ta på. Att vi träffar vissa människor av en anledning och att vi alla har en skyddsängel eller ”speciell människa” någonstans därute. Och precis som den kloke Kay Pollak säger så kommer andra i vår väg för att vi ska ”öva oss på dem”.

Hitta en mening i varje möte du gör och fundera över vad du kan lära dig av just den personen. Och håll utkik efter din skyddsängel. Han eller hon finns någonstans i din närhet, kanske närmre än du tror…

Kramar från coachen ❤

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.