”This is by far your best day ever” – Dag 46 av 365

Tänk om du bara skulle bestämma dig för att göra i morgon måndag till den bästa dagen någonsin. Oavsett var du befinner dig i livet eller med vem så tar du en gång för alla makten över dina tankar, känslor och de reaktioner som kropp och knopp kan få för sig att sätta igång i olika situationer. För det är DU som är chef över ditt eget liv. Foto: Pär Ström

Ja, jag vet att det är lättare sagt än gjort. Jag är också människa och vet precis hur det kan vara. Men jag vet också hur starka krafter som bor i dina tankar. Krafter som du kan styra över om du väljer vad som ska få plats och utrymme. Jag säger inte att du ska fly eller förneka eventuella problem men du kan välja att göra något åt det som går att påverka och släppa resten. Framför allt kan du välja att acceptera att svårigheterna ingår i det som kallas livet och det är ok att faktiskt njuta och vara lycklig fast det där jobbiga finns där.

Så ”repeat after me”:

This is by far my best day ever

Upprepa det som ett mantra HELA dagen, från det att du slår upp ögonen på morgonen tills dess att du går och lägger dig. Även när det skiter sig på olika sätt (för det gör ju det ibland) så ger du inte upp tanken om att just den här dagen (läs i morgon måndag) är din bästa dag på väldigt länge.

Antar du utmaningen?!

Kramar från coachen ❤

"This is by far your best day ever" - Dag 46 av 365
På med smilet och låt det sitta kvar. Tänk efter före när du hamnar i situationer där du brukar bli irriterad och arg och se det som ett tillfälle att lära. ”This is by far my best day ever”…och även bra dagar händer missöden eller hur? Foto: Pär Ström

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.