”Together Everyone Achieves More” – Dag 43 av 365

Själv är inte bäste dräng. En kedja är aldrig starkare än sin svagaste länk…and so on…there is no such thing as team spirit!

Det är kul att driva företag, vara sin egen ”and mind your own business” så att säga. Men det slår inte känslan av att ingå i ett sammanhang, ett team, att vara en del av något större där allas samlade kunskap och erfarenhet blir styrkan som behövs för att växa och utvecklas. Det är liksom bara så grymt!

Together      –        T

Everyone     –        E

Achieves      –        A

More            –        M

Jag har under mina 43 år på jorden haft förmånen att tillhöra ett antal riktigt häftiga team. Min familj såklart, som jag föddes in i – tack älskade mamma och pappa för livet – och den jag själv har skapat med min make och livskamrat. Tre fantastiska trollungar har vi fått och tillsammans är vi ett dreamteam utan dess like ❤ Det är en hel del känslor, drama, kreativitet och annat som pågår i La Casa Rosa kan jag lova. Och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Här är vi som vi är helt enkelt. Precis som det ska vara ❤

Mitt fotbollslag F-75 i Värmbols GoIF under ledning av Rolf Adolfsson. Vi var något utöver det vanliga. Inga fixstjärnor eller ”Zlatans” på planen utan alla fyllde sin funktion och styrkan var vår sammanhållning, tro på varandra och kämparinsats i alla lägen. Så många magiska minnen från den tiden, får gåshud 30 år senare när jag tänker tillbaka på Cupfinaler och seriematcher vi vann ❤

Arbetslag jag har tillhört, på Solkullen, Strandskolan, Linden och inom kommunen. Tack till alla ER som bidragit till min utveckling både karriärmässigt och som person. Det finns några riktiga guldkorn att namnge här – ni vet vilka ni är ❤

Mina vänner…vad vore jag utan ER?! När det blåser som mest står jag pall för vad som helst vid sidan av mina klippor till kompisar som inte viker en tum. Inte ens när jag själv tvivlar. Då skakar ni om mig och säger ”du fixar det här Anki och när du inte orkar mer finns jag”. Och jag gör givetvis samma sak för var och en av ER ❤

Team I am Ready, Teater Orka, Framgångspoddens krönikörsteam – så många coola människor jag har haft förmånen att lära känna och samarbeta med i TEAM. Där summan av kardemumman är att samtliga tillför någonting som bildar en helhet. Som ingredienser i en maträtt eller pusselbitar i ett pussel.

Ensam ÄR inte stark oavsett i vilket sammanhang du befinner dig. Du behöver andra i din omgivning och det är ingen svaghet att visa det, be om hjälp eller säga ”jag kan eller förstår faktiskt inte”.

Jag har jobbat en hel del med team och grupper och tröttnar aldrig. Ingen grupp är den andre lik och det finns så mycket att upptäcka tillsammans. Hur kan vi utnyttja varandras styrkor och kompetenser för att bli ännu bättre?! För det är där i det sitter, i det vi är bra på. Det är DET vi ska lyfta och jobba vidare med…

Together Everyone Achieves More

Vilka ingår i DITT dreamteam?

Kramar från coachen ❤

"Together Everyone Achieves More" - Dag 43 av 365
En sådär lagom operfekt men ”tagen i stunden bild” av mitt dreamteam. Min härliga familj på vår bröllopsdag i lördags. 17 år som gifta och tre sköningar till kids. Den äldsta väljer att inte titta in i kameran men I love him anyway 😉 Foto: Anki Ström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.