”I don´t need an inspirational qoute I need coffee” – Dag 42 av 365

Imorgon börjar allvaret igen. Det är dags att ställa klockan sådär okristligt tidigt att jag funderar på om det ens är lagligt. En fantastisk sommar är till ända och höstregnet har redan gjort entré. Jobbväskan står packad och matlådan är klar.

Annonser

Jag gillar att jobba och har alltid gjort. Min karriär är viktig och ständig semester är verkligen inget jag skulle tacka ja till. Skulle jag så vinna miljoners miljarder skulle jag ändå välja att arbeta med något, fortsätta gå utbildningar och utvecklas. MEN att gå upp i ottan ger mig en känsla av domedag, oavsett vad jag ska göra så det kommer att krävas en viss inställelsetid innan jag är ”hemma” i tanke och känsla.

I don´t need an inspirational qoute I need coffee

Imorgon kan inte ett klokord eller citat i världen hjälpa mig. Endast en stor kopp extra starkt kaffe i min favoritmugg kan lindra smärtan i att behöva kasta fötterna över sängkanten när larmet tjuter ”GÅ UPP MÄNNISKA”.

Dock ska det bli väldigt spännande att se vad hösten 2018 kommer att bjuda på i form av nya möjligheter, uppdrag och erfarenheter. Jag ska givetvis fortsätta ösa ur mig mina klokord här på bloggen men också återgå till att jobba som chef, något jag verkligen har längtat efter under det senaste halvåret. Ledarskap, team – och organisationsutveckling, få vara med och påverka, inspirera och motivera. Det gillar jag! Får jag bara min  kaffekopp på morgonkvisten ska det nog bli bra det här 😉

Kramar från coachen ❤

"I don´t need an inspirational qoute I need coffee" - Dag 42 av 365
Tacksam.se för en riktigt grym sommar. Full med energi och D-vitamin efter alla soltimmar vi har haft i Sverige. Nu är det dags att kavla upp ärmarna och göra lite nytta igen. Foto: Pär Ström

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.