”Together is my favorite place to be” – Dag 39 av 365

Jag älskar att skriva, träna, jobba – med mitt företag, olika projekt eller som chef och ledare. Det bästa jag vet är när det händer saker och jag känner att jag utvecklas eller bidrar till att andra utvecklas. Medarbetare eller organisationen jag arbetar i. Men mest av allt älskar jag att tillbringa kvalitetstid med min familj. När vi slipper måsten och krav, bara kan vara på våra egna premisser, ta dagen som den kommer och njuta av livet och VARANDRA. Foto: Pär Ström

Min familj är väldigt tålmodig och förstående när jag ”bara ska”…avsluta en artikel, besvara ett mejl eller något av de ofta ”tusen projekt” jag har på gång. Jag är min man och barn evigt tacksam för det men vill också att de ska veta att i slutänden är det dem som är viktigast. Ingenting går upp emot att hänga med mina favoritmänniskor. Ta del av mina barns tankar och funderingar, gå en kvällspromenad med Pär, spela spel, skratta och ha kul tillsammans.

Det handlar inte om VAD vi gör eller VART vi åker utan om att vi är tillsammans.

Together is my favorite place to be

Hemma är ingen fysisk plats utan ett tillstånd som infinner sig när du är tillsammans med människor du älskar och känner dig trygg med eller gör det du gillar mest av allt.

Kramar från coachen ❤

"Together is my favorite place to be" - Dag 39 av 365
Mot kvällsmat på favoritstranden. ”My crew” ❤ Saknar bara vår äldsta trollunge som är stor och utflugen nu. Foto: Anki Ström
"Together is my favorite place to be" - Dag 39 av 365
Vi är alla lika förtjusta i att bada, allra helst i stora vågor. Foto: Pär Ström
"Together is my favorite place to be" - Dag 39 av 365
Lek och bus – far och son 🙂 Foto: Anki Ström
"Together is my favorite place to be" - Dag 39 av 365
Ett hjärta i sanden för en underbar semester i Skåne ❤  Livet när det är som bäst. Foto: Anki Ström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.