”Mamma jag vill ärva din lejonmin och raka rygg” – Dag 36 av 365

Jag hoppas och vill tro att jag är en bra förebild för mina barn. Att jag lyckas lära dem att vara goda och omtänksamma människor som värnar om andra. Men utan att ta skit. Att jag är en ”good enough mother” som jag brukar prata om. Att mina goda sidor väger upp mina brister som människa och förälder. För brister det har vi alla. Foto: Pixabay

Charlie sa till mig idag när vi satt på stranden i godan ro och njöt av sol och bad:

Mamma jag vill ärva din lejonmin och raka rygg. (Charlie 8 år)

Sen lade han till ”och din garderob också”. Ja, Challe älskar mina kläder och tänker sig att han ska ärva dem en dag. Why not, önskar att jag sparat en del av min mammas gamla plagg. De hade varit grymma att ha idag.

Min lejonmin har jag när jag är arg säger Charlie. Då vet man att jag menar allvar och det tycker han är bra. Och den ”raka ryggen” det är min snygga hållning. Att jag tränar mycket och sträcker på mig. ”Det är inte snyggt när människor hänger”.

Visst är det spännande att fundera över och bli varse vad våra barn tar med sig från oss som individer och föräldrar. Vad det är de ser och hör egentligen, tar till sig utav som bra egenskaper att ta efter. En rak rygg och lejonmin är ju inte fy skam 😉

Kramar från coachen ❤

"Mamma jag vill ärva din lejonmin och raka rygg" - Dag 36 av 365
Jag skulle kunna skriva en hel klokbok med bara alla Charlies ljuvliga uttalanden och funderingar. Faktum är att han själv tycker att han är värd en slant om det är så att jag börjar tjäna pengar på mitt skrivande någon gång – ”mamma, jag har ju ändå bidragit en hel del med mina klokord”. Inte bara en underbar personlighet med ett hjärta av guld utan en liten businessman också 😉 Foto: Anki Ström

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.