”The cure for anything is saltwater: sweat, tears or the sea” – Dag 35 av 365

Botemedlet för allt är saltvatten: svett, tårar eller havet. Ett citat jag hade kunnat skriva själv med tanke på min passion för träning, hur jag älskar att beröras och mår som allra bäst vid havet. Det är så klockrent. Men jag ska inte ta åt mig äran utan äras den som äras bör.

Dagens klokord är ett citat av Isak Dinesen som egentligen är den danska författaren Karen Blixen. Hon skrev från början för nöjes skulle men senare i livet blev författarskapet ett sätt för henne att försörja sig. Det kan nämnas att hon var nominerad till Nobelpriset flera gånger även om hon aldrig fick det. Ännu en grym kvinna och förebild som inte nådde sina framgångar den enkla vägen utan levde ett liv kantat av en hel del motgångar. Jag identifierar mig ofta och klickar med den kategorin av människor. De som har fått kämpa för sina framgångar och vet vad det innebär att möta sorg och smärta.

En kväll vid havet

Efter en dag som började mindre bra för familjen Ström med en del tjafs och gruff avslutade vi på topp. På allas vår favoritstrand härnere avnjöt vi kvällsmat och lät saltvatten och vågbrus skölja bort våra sorger. Ja, det var inte så allvarligt som det låter men även om det är underbart med semester så tär det på krafterna att hänga ihop 24/7, sova lite för lite och på det en värme som påverkar de flesta. Så mamman i familjen fick ett mindre bryt efter frukost, beslagtog mobiler och plattor medan pappan rymde fältet och tog en springtur.  Själv körde hon järnet med vikter och gummiband så svetten lackade och lät barnen fundera på hur livet tedde sig innan teknologin tog över världen.

The cure for anything is saltwater: sweat, tears or the sea (Isak Dinesen)

Vi tog det mer än bokstavligt idag och hann med alltihop 😉

Kramar från coachen ❤

Världens bästa Charlie ❤ Livsnjutaren nummer ett. Foto: Anki Ström
DSC02323
”Åh, vad jag har längtat hit mamma” skrek Tove och rusade mot vattnet. Hon har varit här varje sommar sen hon var liten. Foto: Anki Ström
DSC02357
”Ett, två, tre DYK!” Helt fantastiskt att det kan vara alldeles ljummet i havet efter 8 på kvällen i augusti. Foto: Anki Ström
Att gå en promenad längs med strandkanten är det bästa jag vet. Känslan av att oändlighet åt alla håll. Sanden som aldrig tar slut och det stora blå som väller in över fötterna bara för att vända ut och ta alla bekymmer med sig. Foto: Pär Ström
DSC02383
Slutet gott allting gott – Vi bryter ihop och kommer igen ❤ Foto: Pär Ström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.