”If you want to be a writer WRITE” – Dag 34 av 365

Som med allt här i livet behöver du öva, träna och göra många gånger om du vill bli duktig på och lyckas med något. Det är därför jag skriver den här bloggutmaningen, för att tvinga mig själv att ”göra på rutin”. Självklart är det roligt också MEN det är inte varje dag som lusten och kreativiteten finns, eller tiden. Men ingen har blivit ett proffs på att bara göra saker när det är kul, eller hur? Det är när det tar emot som karaktären härdas och du växer den där lilla extra centimetern. Foto: Pär Ström

Med andra ord kära läsare, vad drömmer DU om? Vad vill du bli bättre på? Vilka mål har du i livet? No matter what så GÖR det. Ingenting kommer av sig själv utan kräver en aktiv insats av DIG:

  • Vill du förbättra ditt flås – TRÄNA, gå, spring, lyft vikter och rör på dig.
  • Vill du utvecklas som chef eller ledare – GÅ kurser , be om feedback från dina medarbetare och hitta en bra coach som kan coacha dig vidare.
  • Vill du förbättra kommunikationen i ditt äktenskap – PRATA med din partner och framförallt lär er LYSSNA på varandra och ta hjälp av en relationsexpert om det behövs.
  • Vill du få mer tid med dina barn – TA dig tiden, prioritera att hänga med kidsen före att jobba eller surfa på mobilen.

Och förvänta dig inte att det räcker med någon gång ibland, när du känner för det. Nej, du behöver disciplin, en realistisk plan med strategier för hur du hanterar eventuella nederlag och motgångar. För de kommer, trust me!

If you want to be a writer WRITE

Så det är precis vad jag gör – skriver, skriver och skriver lite till. Just ikväll från ett sommarvackert Österlen. Vinden blåser en svalkande bris efter några härliga timmar vid havet och tystnaden är så mäktig att den nästa går att ta på. Jag är sådär barnsligt nöjd och lycklig och njuter av att finnas till.

Kramar från coachen ❤

"If you want to be a writer WRITE" - Dag 34 av 365
Det är inte alltid jag har inspiration men då är det disciplin som gäller. För motivationen kommer av att jag gör. Det har jag skrivit om i tidigare blogginlägg. Så jag skriver, skriver och skriver. Till slut kanske det blir något riktigt bra utav det. Foto: Pär Ström 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.