”The power of now” – Dag 31 av 365

Igår skrev jag om konsten att göra ingenting men i det ligger också att lära sig vara i nuet. Att verkligen njuta av stunden, glömma det som varit och lägg det som komma skall åt sidan en stund. Igår hade jag en sån kväll. När ingenting kunde störa min sinnesro.

Annonser

En ljummen sommarkväll med solens strålar som nyfiket tittar in mellan buskarna som omger ”La casa rosa”. Favoritmusiken strömmar ur högtalaren, Eva Dahlgren och Kent, om vartannat. Underbara textrader som ger mig gåshud och jag känner hur ett leende sprider sig från öra till öra. Jag sitter tillbakalutad i min stol efter en god middag, ett glas kall rosé i handen och mina barn som skrattar på studsmattan.

The power of now

Där och då finns inget sen utan bara ett NU. I all sin enkelhet är livet som bäst. Jag plockar fram kameran och passar på att ta lite bilder, sjunger och dansar på altanen. Pratar med min make och kvällen blir helt komplett när vårt äldsta barn tittar förbi med en kompis. Vi pratar om allt mellan himmel och jord, lyssnar på ungdomarnas liv och erfarenheter. Jag blir stolt när jag ännu en gång inser hur kloka och ansvarsfulla barn jag har.  Hur modiga de är som går sina egna vägar och begrundar de erfarenheter de ställs inför. Hur de väljer att lära för för livet.

Jag är lyckligt lottad och behöver stanna upp oftare, njuta av stunden och det jag har. Vi har ett liv och det är det som pågår nu. Gårdagen kan jag inte göra något åt och framtiden vet jag ingenting om…”the power of now”…

Kramar från coachen

"The power of now" - Dag 31 av 365
Min 13-åring och jag är grymt lika, till både sätt och utseende. Lika arga som vi kan bli på varandra lika galet roligt har vi tillsammans. Mycket temperament, känslor och kreativitet i både stor och liten kropp ❤
"The power of now" - Dag 31 av 365
En tjej med talang för både sång, dans och teater. Hon måste brås på mamma 😉
"The power of now" - Dag 31 av 365
Stunderna med henne, när vi sjunger och dansar tillsammans, är värt mer än någonting annat.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.