”Det finns inget som slår riktig jäkla vänskap” – Dag 26 av 365

Ett blogginlägg från förr men som alltid är aktuellt. Tacksamhet och kärlek till alla min guldkorn för riktig jäkla vänskap. Den där som tål att bändas och böjas, som bara växer sig starkare med åren och inte bryr sig om tid, rymd eller avstånd. Foto: Pixabay

Annonser

Det här med vänskap. Riktig, jäkla vänskap, som inte bryr sig om avstånd, antal fysiska träffar per vecka eller vem som ringer eller mejlar först.

Vänskap som tål att man är rak, säger sanningen när det behövs, där kärleken är villkorslös och avundsjuka inte existerar.

Vänskap sen barndomens tider med minnen fulla av skratt och bus eller den som dyker upp mitt i livet men ändå känns som den funnits för evigt. Som den var förutbestämd.

Vänskap som innebär att man stör och tränger sig på när andra överger. I kris och tuffa tider. Som vet när kramar behövs och tystnaden är guld värd.

Vänskap som är äkta, utan masker och falskspel. Där man kan vara sig själv i alla lägen, utan att riskera att bli dömd eller lämnad.

Vänskap där man kan skratta ikapp så tårarna rinner åt något som inte ens är roligt. Där ett enda ögonkast på varandra säger allt.

Vänskap där man kan öppna upp sitt innersta och veta att det är totalt riskfritt. Att hela ens jag är älskat…där yta inte existerar för insidan betyder allt.

Jag älskar ER mina guldkorn. Ni betyder mer än ni anar och för ER kan jag besegra drakar och demoner, gå genom eld och vatten.

Tacksamhet.se

Kramar från coachen

"Det finns inget som slår riktig jäkla vänskap" - Dag 26 av 365
Igår träffade jag ett av mina guldkorn som jag inte sett på länge även om vi har kontakt. Vi har känt varandra i över 20 år och vet vart vi har varandra när det kriser även om det dröjer mellan varven vi umgås. Hon är alltid så generös, på alla sätt, och jag fick världens finaste lykta till vårt nya hus. Det är fint att få vara någons pärla ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.