”Act like you own it” – Dag 25 av 365

HUR vill du vara? Uppfattas? VAD vill du utstråla till andra människor? Vi ägnar alltför stor del av vårt liv åt att tvivla på oss själva, om vi duger, är tillräckligt bra och lägger alltför stor vikt vid vad andra ska tycka, tänka och säga. Vänd på det och ta makten över vad du levererar och sänder ut till omvärlden – Act like you own it! Foto: Pär Ström

Annonser

Ja, precis så – tänk dig stark, självsäker, bra, snygg, intelligent, rolig, framgångsrik. Ta makten över hur du uppfattas genom att agera som den du vill vara. Gör det du vill och mår bra av för det är du som får leva med konsekvenserna.

Skippa jantelagen och alla försök till att anpassa dig till vad som anses korrekt för att inte sticka ut – stick ut – hela hakan så långt det går. Våga synas, ta plats och låt dem som inte gillar det titta åt ett annat håll.

Du växer för varje gång du vågar kliva över en gräns, utmana en rädsla, ta ett beslut baserat på magkänslan, följa hjärtats röst. Du växer när du inte ber om ursäkt för din existens och din egen person.

Act like you own it – oavsett vad det gäller. Det är DU som spelar huvudrollen i ditt liv, regisserar din egen pjäs och sätter dina egna repliker.Så låt kritikerna bua om dem vill så länge DU gillar innehållet.

"Act like you own it" - Dag 25 av 365
Var lite mer kaxig, våga sticka ut och ta plats. Fundera inte så jäkla mycket på vad andra ska tycka och tänka om hur du är, står, går och klär dig. Ut och äg! Foto: Anki Ström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.