”Universum har andra planer för dig” – Dag 24 av 365

Ibland behöver vi trycka på pausknappen ”big time”. Låta själen komma i kapp, övertala hjärnan som skriker i panik att lyssna på magkänslan. När det inte blir som vi tänkt oss och första reaktionen är att vi drabbats av KATASTROF med stora bokstäver. ”Schhhhh” viskar magkänslan. ”Andas och vila i nuet en stund. Det kommer att ordna sig. Universum har andra planer för dig”. Foto: Pixabay

Annonser

Jag älskar den frasen ”Universum har andra planer för dig”. Bara känn på den en stund. Vad det faktiskt innebär om vi vågar släppa på kontrollen. Att allt kanske inte blir precis som vi har tänkt oss av en anledning. För att vi tänker ”fel”, kopplar bort vår inre röst och kör på i gamla vanor, i det trygga och det som ”borde vara rätt väg”. Och på något finurligt sätt ser Universum (eller vad vi nu väljer att kalla det för) till att vi hittar tillbaka till vår plats. Vårt hemma. Där vi ska vara. Din första känsla är att livet jävlas med dig, att du har otur eller åker på pumpen men det är precis tvärtom. Det finns en mening med att det inte blev som du tänkt dig. Att just det är en del av planen för att du ska komma hela vägen fram.

Universum har andra planer för dig

Bara stanna upp en stund och andas – allt kommer att ordna sig.

Kramar från coachen

"Universum har andra planer för dig" - Dag 24 av 365
En av mina största utmaningar här i livet är att stanna upp, att ha tålamod att vänta, låta livet komma i kapp. Jag övar mig på det varje dag. Att ta små pauser i vardagen och verkligen njuta av det jag har. Jag kan inte kontrollera allt som sker och det är bra. Det blir inte alltid som jag har tänkt mig för universum har andra planer för mig. Foto: Pär Ström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.