Ha hjärtat med dig i det du gör – Framgångspodden och en massa kul

Det har väl inte undgått någon att jag har börjat skriva krönikor från Framgångspoddens nyhetsbrev och att jag även har  fått äran att vara redaktör för krönikörsteamet. I veckans krönika recenserar jag Alexander Pärleros intervju med äventyrerskan Renata Chlumska och det var ett minnesvärt samtal vill jag lova. Titeln på min krönika blev ”Ha hjärtat med dig i det du gör” och min egen filosofi är att det är därför det händer så mycket kul i mitt liv just nu. För det är precis det jag har – hjärtat på rätt ställe när jag får skriva, inspirera och sprida kunskap kring hur människor kan må bättre genom förändring och personlig utveckling. 

En massa kul

Ja, det händer en massa kul saker just nu. Framgångspodden, event i Stockholm i nästa vecka och en del intressanta vägval på jobbfronten. Som jag skrev i ett föregående inlägg har jag några tänkom:s kvar att uppfylla. Kan vara så att ett och annat går i lås framöver. Det är ju återigen det där med att ha kul på vägen som Petter så klokt sa i min intervju. Ett uttryck värt att leva mer efter. Att inte glömma bort att ha roligt, njuta och glädjas åt livet, sina prestationer, upplevelser och erfarenheter.  Precis som att ha hjärtat med sig i det man gör för att bli sitt bästa jag. Livet är för kort för att inte ha roligt!

Ha hjärtat med dig i det du gör - Framgångspodden och en massa kul
När jag får skriva, inspirera och coacha människor till ett rikare liv genom förändring och personlig utveckling – då ÄR jag och mår som BÄST. (Och när jag får dricka kaffe 😉 ) Foto: Privat

Youtube is coming up

Jag kan passa på och göra lite reklam för en kommande lansering av min heta Youtubekanal också. Det är ett efterlängtat samarbete mellan min nyblivna assistent Tove Ström och undertecknad som snart kastar sig ut i etern även via bild. Min mellanunge är grymt kreativ, älskar att filma, fota och redigera och har tjatat länge på att jag ska göra en youtubekanal. Så here it goes (snart, ska bara samla mig lite till först). Ni kan redan nu gå in och prenumerera på min kanal ”Anki Ström, KBT-coachen”. Det kommer att bli mycket humor blandat med tips och råd för hur du kan må bättre i vardagen utifrån min erfarenhet och kompetens som beteendevetare och KBT-coach med hälsoinriktning. På tal om att ha kul så ska det bli riktigt kul att få ta del av Toves kreativitet och sprudlande energi när hon skapar. Mor och dotter kommer att bli ett dreamteam.

Ha hjärtat med dig i det du gör - Framgångspodden och en massa kul
Vi är rätt lika Tove och jag. Både till utseende men framför allt till sättet. En massa känslor, kreativitet och energi som måste ut. Foto: Privat 

Dagens tips från coachen med inspiration från Renata Chlumska och Petter:

Ha hjärtat med dig i det du gör och glöm inte bort att ha en massa kul på vägen!

Kramar från coachen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.