Bloggen handlar om er – bomba på med förslag

Lördag morgon och jag ser tillbaka på en vecka som gått från noll till hundra och än är den inte slut. Igår hade jag 70-årsfest för min mamma  och träffade släkt jag inte sett på många år. Det fyllde verkligen på ”må-bra-kontot” med go energi. Idag blir det 90-årsfest för två härliga tjejer som fyller 40 respektive 50 år så innan fest-feelingen tar över passar jag på att uppdatera bloggen.

Vad inspireras du av?

– Jag är öppen för förslag! 

Att blogga handlar egentligen väldigt lite om mig men desto mer om Er kära läsare. Det är ju Ni som ska läsa och inspireras av det jag skriver, ta del av kunskaper jag förmedlar. Så vad vill ni att jag ska blogga om? Bomba med förslag på ämnen och frågeställningar relaterat till personlig utveckling, hälsa, föräldraskap, mental träning eller vad som helst du tänker att jag kan belysa.

Nästa vecka ska jag intervjua en färgstark kvinna jag sett upp till länge och som gjort en enorm livsresa. Den artikeln får ni inte missa. Jag gillar verkligen att möta människor med starka storys eller personligheter och det är en av fördelarna med att vara skribent för team I am Ready. Alla spännande personer jag har förmånen att få samtala med.  Gå gärna in och kika på min intervju med Petter som exempel. Inte nog med att han är en baddare på att göra grym musik. Han är en hejare på att jonglera sin vardag som fembarnspappa också. 

Fest i dagarna två

Nu är det dags att ta sig an den här lördagen, umgås med min fina syster och hennes familj som är på besök. Och sen blir det fest hela natten lång. Vi snackar två revytjejer som äger på att dansa så det blir garanterat glitter, glamour och klackarna i taket. Vårens fest helt enkelt.

Ha en fin dag därute

Kramar från coachen

Bloggen handlar om er - bomba på med förslag
Min mamma och jag. 70 år ung. Vi är lika sägs det?

 

Bloggen handlar om er - bomba på med förslag
Bubbel och festligheter hela helgen.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.