Välkommen till KBT-bloggen!

Välkommen till ”KBT-bloggen”! Jag har skrivit artiklar sedan starten och att jag från och med dagens datum även börjar blogga på I am Ready, känns som en rolig utveckling av samarbetet! Det ska bli väldigt spännande att från och med idag rikta mina ord och budskap från just den här plattformen. Jag är i gott sällskap med tanke på all samlad kunskap som finns här. Känslan med att blogga är faktiskt att kunna ”prata med världen”. Inte bara sitta på min kammare och skriva dagbok och texter utan att verkligen få nå ut till andra. Få inspirera, peppa och dela med mig av tips, idéer och tankar kring livet i stort. Inriktningen kommer att vara personlig utveckling, inre ledarskap, mental träning och hälsa.

Artikelförslag

Min första artikel för iamready.se handlade faktiskt om hur man går från ord till handling och når sina mål. Ett av mina mål senaste åren har varit att få blogga i ett större sammanhang ”and here I am”. Med andra ord lovar jag att jag vet vad jag pratar om när jag säger att tankens kraft är stor och min ambition är att ge er lite knep på vägen för att tränar era hjärnor och nå framgång.

Jag hoppas att ni läsare vill dela med er av vad ni tycker och tänker om det jag skriver, kommer med önskemål om vad ni skulle vilja läsa eller veta mer om. Jag ser det som att vi gör den här resan tillsammans. För jag skriver för ER och ni lyfter MIG genom att läsa och ge feedback på det jag levererar.

I am Ready att kasta mig ut

Kramar från coachen

Välkommen till KBT-bloggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.