Upp som en hiss och ned som en pannkaka är livets karusell

Livet. Upp som en hiss och ned som en pannkaka. Vi vet inte ett dugg om vad som väntar runt hörnet men en sak är säker – Vi lever NU och har alla möjligheter i världen.

Jag har haft ett äventyr de senaste 5 åren. Verkligen levt och upplevt. Skrattat, gråtit, kämpat, förlorat fotfästet ibland men framför allt vunnit segrar. Jag har mött nya människor och tagit farväl av andra. Kunskaper och erfarenheter har utvecklat mig och utmaningarna har stått på rad i takt med val och beslut jag tagit. ”Face your fears” har blivit min sanning och jag kommer verkligen kunna se mig själv i ögonen och viska ”du vågade prova grymma människa”.

Framför allt har jag i varje andetag försökt följa min inre röst. Låtit mina värderingar styra i vilken ny riktning jag ska gå. Min omgivning har stundtals skruvat nervöst på sig och suckat ”men vad ska hon hitta på nu”. Men ingen har svikit mig av mina nära och kära. De har stadigt stått kvar när jag valt att suga ut varje droppe av spännande uppdrag, nya samarbeten, jobb och möjligheter att växa som människa.

Jag skulle inte vara en bra coach om jag inte levde som jag lärde right!? Och är det något jag förmedlar till mina klienter så är det ”våga-prova-utsätt dig för det som skrämmer och hitta ditt varför”. So that’s what I am doing in every step of the way.

Så kära guldkorn, spänn fast er och häng med i livets karusell. Lås er inte för något. Allt kan hända för den som lämnar dörren öppen oavsett hur mörkt eller dimmigt det är utanför…

Kramar från coachen

Lita på dina instinkter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.