Mitt bästa träningstips – HA KUL!

Om jag som KBT-coach, PT och skribent för Sveriges grymmaste hälsoteam I am Ready skulle ge ETT enda exklusivt tips för lyckad träning…skulle det sammanfattas av TVÅ ord – HA KUL ❤ Missförstå mig rätt. Det tar emot som bara den ibland att träna, är definitivt inte alltid enkelt och kräver sin disciplin och uppoffring MEN nyckeln finns i glädje och lust, att göra sånt du gillar, får energi av.

Bättre ta en lång skön promenad och andas frisk luft än att tvinga dig till gymmet och må dåligt en timme för att du inte vet vad du ska göra. Hellre skratta och dansa loss till grym musik på vardagsrumsgolvet än att ligga kvar på sofflocket. Allt är relativt och i slutänden handlar det om ATT du rör på dig och är aktiv. Vanlig hederlig vardagsmotion är grymt underskattad.

Själv satte jag mig på motionscykeln imorse, så otaggad men med rätt musik på max, allsång och totalt urflippat beteende i takt med att endorfinerna började strömma genom kroppen så hade jag vips cyklat en timme, blivit hes och väckt sovande tonåringar.

Så krångla inte till det, släpp på prestationer och krav. Börja med att HA KUL och hitta glädjen i att vara aktiv så kommer resten på köpet ❤

Kramar från coachen 🌟

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.