Glitter, glamour och vänskap

Som ni vet vid det här laget har 2018 börjat med en skräll. Sjukdomar har avlöst varandra i familjen. Influensa, urinvägsinfektioner, lunginflammation, svimningar och till råga på allt min egen ”nära döden upplevelse”. Allt annat har fått stått på paus och så även mina intentioner och planering inför det nya året. Just nu är allt en enda röra och jag behöver sätta mig ner och rita upp en ny karta helt enkelt. Här är jag just nu och jag ska ta mig DIT. Och mitt DIT är kanske inte riktigt som jag tänkte i höstas men ”that´s life”.

Saker händer som förändrar vårt synsätt, inställning och längtan. Det viktiga är att bekräfta, acceptera och ta nya tag. När blir det som vi tänkt oss? Inte jätteofta är min erfarenhet men det brukar bli jäkligt bra ändå. Om vi vågar känna av, känna in och gå på den känslan.

Helgen har ägnats åt att fylla på med energi. Igår var det Katrineholms – revyn med goa vänner som vi inte träffa på över en månad eftersom de har varit utomlands. Efterföljt av middagsmys och soffhäng. Sådär härligt okomplicerat och avslappnat som jag älskar. ”När det är rätt är det lätt” heter det vilket gäller även vänskap.

Att se revyn fyllde på min förväntan och längtan inför en av de saker jag ser fram emot mest den här våren – att jag själv ska få stå på scen och spela teater. Det var många år sen nu men det är aldrig för sent att skapa tid för våra passioner. Jag märker hur min kreativa ådra fått allt mer utrymme de senaste åren. Skrivandet som jag äntligen tog tag i förra året och nu teater. Vart ska det här sluta 😉 By the way – Sabina du glänser som en stjärna på scen. Du har en utstrålning som knockar. Tove var hänförd och har fått en ny förebild inom dans.

Fina Sabina i guldklänning som den stjärna hon är men självklart en stor eloge till alla medverkande för ett fantastiskt jobb med årets produktion. Så mycket tid, kraft och energi ni lagt ner. Cissi och Cia – en girlpowerduo som producenter. 

Vänskap bland såväl stora som små – två härliga ”frön” som från och till hade lite svårt att sitt still under en flera timmar lång föreställning som enligt Charlie i festblåsan på bild inte var helt ”barnvänlig” med tanke på hur mycket de svor 😉 

Söndagen har gått i jobbets tecken. Pysslat lite med min hemsida som känns som ett evighetsverk när allt annat kommer emellan. Påbörjat transkribering av en intervju och lite annat inför eventuella uppdrag. Helgens moment var när min lille 7-åring kom in till mig vid datorn idag, klappar mig på axeln och säger ”jag finns i rummet intill om du behöver mig”…

Kramar från coachen

 

Annonser

2 reaktioner till “Glitter, glamour och vänskap

  1. Men åhhhh fina vän så fint❤️❤️❤️ blir så rörd här hemma, vilken komplimang hälsa Tove med en bamsekram och jag ser fram emot att få se henne på scen framtiden😘❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.