Tack alla läsare – 2017 blev året jag tog skrivandet till en ny nivå

Jag vill tacka alla er som läser, gillar, delar och följer mig i olika sammanhang. Det betyder allt. Era kommentarer, mejl och PM om mina blogginlägg och artiklar, önskemål om ämnen. Jag har fått en del förslag som jag kommer att lyfta under 2018, så fortsätt ge tips på vad ni vill läsa om. Det är för ER läsare jag skriver ❤

2017  blev året jag började jag skriva på allvar. Som i att faktiskt prioritera och avsätta tid för att jag göra det jag älskar allra mest.

Jag tog mitt skribentskap till en ny nivå genom att anmäla mig till en kurs i journalistiskt skrivande. Det räcker nämligen inte med att tycka om att skriva och vara duktig på att uttrycka sig. Du måste även kunna anpassa dig till syfte och sammanhang. Är det webb, papperstidning, artikel, krönika, blogg eller roman? Vilket är det huvudsakliga budskapet och vem vill du nå? Det är inte bara att hamra på tangentbordet så att säga…

Jag tycker om att beröra när jag skriver, inspirera, motivera men även ge konkreta tips och råd för utveckling. Jag gillar att blanda fakta och kunskap med humor, värme och glimtar från verkligheten. Jag tycker om när det känns och mina ord inte bara blir meningar som försvinner i luften utan stannar kvar hos läsaren på olika sätt.

Passar på att dela några länkar till mina egna favoriter av det jag skrivit under året och som jag fått mycket positiv respons på. Håll till godo och ha en fortsatt skön julhelg ❤

Om separation och återförening – jag delar med mig av mina egna upplevelser: 

https://ankism37.wordpress.com/2017/08/11/den-sista-sangen-och-16-arig-brollopsdag/

Missa inte att läsa om hur yogan hjälpte Jennie att läka efter en gruppvåldtäkt: 

http://iamready.se/motivation/jennie-liljefors-den-lakande-kraften-jag-ar-yoga-och-yoga-ar-jag/

Coachens bästa tips för hur 2018 ska bli året du faktiskt ror i hamn med dina mål: 

http://iamready.se/motivation/fran-ord-till-handling-lat-2018-blir-aret-du-faktiskt-gar-i-mal/

Om tankens kraft och hur vi kan påverka vårt eget liv: 

http://iamready.se/kronikor/du-blir-vad-du-tanker/

Mina tankar kring sociala medier och influencers: 

https://ankism37.wordpress.com/2017/09/27/forebilder-och-halvnakna-rumpor/

20171222_142908.jpg

Ett mål jag hade under 2017 var att vara lite mer kaxig – som i tro på mig själ och göra ”min grej” – jag tar det med mig in i 2018 😉 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.