Med mod och passion in i 2018

Sitter och reflekterar över 2017, ett år som minst sagt varit händelserikt. På gott och ont så där som livet är.

Jag har vidgat mina vyer karriärsmässigt och utvecklats inom chefs – och ledarskap. Valt att lämna uppdrag för att testa på nya. Framför allt har jag följt hjärtat och låtit mitt företag och skrivandet få större utrymme. Nya utmaningar och samarbeten ligger och väntar.

Jag har fortsatt med mina coachkunder och haft förmånen att följa modiga människors utveckling. För det krävs mod att ta tag i det där som skaver, göra en förändring och möta sina rädslor. Eftersom jag lever som jag lär har även jag tagit stora beslut och även fast det pirrar i magen emellanåt så ångrar jag ingenting. Det enda vi ångrar på dödsbädden är det vi INTE gjorde.

Familjen var på sitt livs resa i april – Florida (Fort Lauderdale, Miami och Key West). Vi nyper oss fortfarande i armen och kan knappt fatta att det är på riktigt allt vi fick uppleva. Tacksam i överflöd att vi hade möjlighet!

Kritvita stränder, kristallblått hav, inga måsten, häftiga upplevelser och kvalitetstid med familjen. Och ”monsterdrinkar” 😉

Vi flyttade in i drömhuset – äntligen! Efter en lång väntan, utmaningen i att bo 5 pers på 102 kvm med en toalett och ett antal flyttar senare så är vi HEMMA.

Drömvillan från 1920 (allmänt känd bland våra vänner som ”Rosa huset”)

Jag har kommit med i Team I am Ready http://iamready.se/halsa/mot-team-i-am-ready och fått ett gäng härliga kollegor. Likasinnade som liksom jag brinner för hälsa och att inspirera människor till ett sundare och gladare liv. Mycket spännande väntar under 2018 och i början av året kommer jag t ex att samarbeta med bästa Alexandra Öhrlund som gör en bloggserie om ätstörningar http://iamready.se/alexandra – ett viktigt ämne som behöver lyftas så missa inte det.

Team I am Ready 2017

Bästa gänget – Marina Sjöberg, Marie Emre, Malin Nylén, Mårten Nylén, Alexandra Öhrlund, Josefin Swärm och ”lilla jag” (Foto: Daniel Stigefelt)

Vi har mött sorg i familjen. Mina barn har för första gången stått inför att säga hej då till en nära anhörig de älskade, som de där och då visste skulle dö. ”Döden Döden”, sa Astrid Lindgren och påminde oss om att den finns där som en ständig följeslagare och vi vet aldrig när och vem som drabbas. Just därför är mitt enda löfte inför 2018 – LEV Anki – du vet inte när ditt hjärta slutar slå så låt det banka högt och livligt för allt och alla du älskar och brinner för.

Låt din passion vara din ledstjärna ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.