”Som värsta stjärnan i en musikvideo”

”Long time no see” bloggen. För hon som skulle ta några steg bakåt och koppla av lite fram till jul har det snurrat på ganska bra, vilket är väldigt kul men också väldigt typiskt mig. MEN faktum är att jag har skapat riktigt bra rutiner för Fearless Friskvårds hemmakontor och ni som följer mig vet vad jag säger om goda vanor och rutiner –  det är A och O för vårt välmående och hälsa.

Att t ex börja varje dag med att lämna lillkillen på skolan för att därefter ta en timmes härlig PW runt Djulö är en grym investering i mig själv och för varje morgon som går känner jag mig allt mer avslappnad och njuter verkligen av stunden. Det är jag och min musik, där och då med vacker natur och omgivningar.

Just den här morgonen kände jag mig extra pigg och på gott humör. Charlie och jag hade skrattat gott hela vägen till skolan. Åt hans tokiga vantar som bara ville ramla av och fick hans fingrar att se så långa ut, åt klippet med mupparna vid passade på att se till frukost när de sjunger Queenlåtar. Han visade mig dansen som hela skolan håller på och lär sig just nu, bästa Skogsborg med alla engagerade härliga pedagoger och personal som gör det där lilla extra för eleverna, så tacksam för det. ”Musik är mitt favoritämne mamma. Jag tror jag kommer att få stort A i betyg. Du ser ju bara hur bra jag dansar”. Självklart Charlie, självklart Charlie svarade jag och log.

20171114_081937-EFFECTS.jpg

(Trädet vi går föbi varje dag som visar årstidsväxlingarna så vackert)

Med den känslan drog jag iväg på min långpromenad, känslan av att livet är gott och att vi kan göra allt vi vill. Den ena goa låten efter den andra passerade i lurarna och när vackra Djulö allé plötsligt låg framför mig kände jag hur jag började ta ut stegen, armarna lättade och steg långsamt upp mot luften samtidigt som jag mimade ”Can´t live without it, can´t live without it”. Ja, jag erkänner att jag tappar greppet om verkligheten emellanåt och inte bryr mig det minsta om någon ser mig. Jag har en crazy side som kan överraska bakom min lugna yta.

För mig som är uppvuxen på det ljuva 90-talet med alla musikvideos på MTV kände jag mig klockren som leadsinger och huvudrollsinnehavare i filmen som spelades upp för mitt inre.

”It´s running strait trough my vains, can´t live without it, can´t live without.

Something I just can´t explain. Can´t live without it, can´t live without”

Ja, ni vet det där som liksom rinner rakt igenom ådrorna och inte går att leva utan. Det där som inte går att förklara men finns inom oss och är så rätt. När vi börjar leva mer i enlighet med våra värderingar, följer drömmar och mål, väljer att leva som dem vi är och inte utifrån vad som förväntas av oss…

Jag följer inte en enda mall eller trygg väg just nu utan freestylar åt alla möjliga håll men har heller aldrig känt mig mer levande. Som värsta stjärnan i en musikvideo helt enkelt!

DSC01767

(Jag tror att jag får stora A i musik jag också – och kanske kanske huvudrollen i en musikvideo någon gång. Det vore grymt).

Kramar från coachen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.