Känn in din inre kompass

Sitter vid frukostbordet denna arla morgon, läppjar på en dubbel espresso och mumsar yoghurt med hemmagjord granola. På bordet brinner tända ljus och resten av familjen sover sött.

Tankarna virvlar i huvudet kring höstens alla händelser på gott och ont, av glädje och sorg. Men livet i sin renaste form är inte bara tankar utan känslor både högt och lågt. Hur rationella vi än är och faktiskt behöver vara i situationer så kan vi aldrig förneka våra känslor, alla signaler från magen som verkligen är en spegel för hur vi upplever livet och det som sker.

Bubblar det av lycka, pirrar av iver och förväntan, svider av smärta eller krampar av stress och ångest? Sluta aldrig att känna efter och lyssna in magen. Den har många svar på frågor som vi tror är utan svar.

Jag stannar upp en stund i tanken och begrundar vart jag befinner mig just nu. På många sätt på G, händer spännande saker i livet … som sker för att jag ärligen slitit och jobbat hårt men samtidigt bakåtsträvande som i att jag stannar upp i mångt och mycket och begrundar livets verkliga värden och min egen kompass och kärnvärderingar.

Vem är jag och hur vill jag uppfattas? Vart är jag och vart vill jag komma. Leder mina handlingar och agerande i rätt riktning eller har jag gått vilse?

Det gäller att inte bara rusa genom livet utan att passera gå för det är då vi tappar bort oss själva. Det gäller att inte sluta lyssna inåt och ta vara på magens signaler. Den där inre spegeln vi alla bär runt på men som vi lätt täcker över och tror vi kan fly ifrån.

Ta några riktigt djupa andetag när du sitter vid frukost idag. Känn in dig själv, magen och din inre kompass. Går du i rätt riktning?

Kramar från coachen ♡

Går du i rätt riktning?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.