”How can I resist”

”How can I resist” heter tavlan jag precis fått upp som den första på våra väggar i drömhuset. Minns ännu första gången jag fick syn på den av en slump på konstnären Kattis Palmnäs officiella sida Tim Tiger på FB.

Minns hur den slog an en sträng av igenkännande och längtan inombords, att den där tavlan ska jag ha.

Där och då som harvande småföretagare och trebarnsmamma var det inte läge att köpa en för mig förhållandevis dyr tavla men jag bestämde mig att när jag nått några för mig högst personliga mål skulle jag ha den.

”How can I resist”…hur kan jag stå emot…att följa mina drömmar, passion och inre driv. Blod, svett och tårar…tider av djupa tvivel och känslan av ”är det värt det”?

”How can I resist” som i att det kan jag inte för då vissnar jag inifrån och ut.

Nu hänger hon här, under en spotlight ovanför soffan i husets hjärta. Som en ständig påminnelse om att mod och passion ÄR och förblir ledord i mitt liv för det häftiga i hela historien är att det är min stora passion som betalat tavlan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.