Rumpa, lår och ett par haremsbyxor

En provhytt i Grebbestad, semester och ett besök på favoritoutleten Sportshopen.

Står där i BH och trosor och betraktar min kropp efter att ha provat ett antal plagg som DEFINITIVT inte var sydda efter en kvinna med rumpa och lår. Korta armar, korta ben innebär att jag faktiskt ”bygger lätt” och begreppet ”fotbollslår” har följt mig sen tiden i Värmbol som flicklagsspelare.

Jag suckar tungt och blänger på haremsbyxorna på kroken som bara var sååå snygga, på skyltdockan. På hennes slanka lår hängde de sådär löst och ledigt med en touch av avslappnad karriärskvinna. På mig blev det mer ”sumobrottare värmer upp”.

Jag morrar lite tyst inne i provhytten och drar ner stretchbyxorna i svart från galgen istället som töjer sig fint runt mina kurvor. ”Ja, inte så tokigt ändå”, tänker jag för mig själv. Det är ju så här jag är skapt, ser ut och troligtvis alltid kommer att göra. OM jag nu inte lever på bladspenat och tonfisk resten av livet och det låter ju inte så jäkla lockande, inte speciellt sunt heller för den delen. Förresten tror jag banne mig rumpan och låren skulle sticka ut i alla fall, som en ödets ironi för att jag vägrar att acceptera mig själv.

För i slutänden är DET ju vad allt handlar om, att acceptera sig själv för den man är och ser ut. Vissa saker kan vi aldrig ändra på och att ägna så mycket tid och energi på att oja sig över det är ju mer än dumt. Det är ren idioti.

Jag kommer aldrig kunna bära ett par haremsbyxor som fladdrar runt låren men satan så snygg min rumpa blir i stretch.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.