Lite höftgung på köksgolvet

Rapport från verkligheten denna första måndag i september:

Står i mina gamla tofflor, boxarshorts med ett urtvättat träningslinne och håret på ända och jobbar vid diskbänken (ja, det stämmer fint det eftersom det är det enda stället i lagom höjd för stående arbete). Diskmaskinen brummar fint i bakgrunden och diskhon är sådär lagom slafsig med frukostdisk. Spotfiy på högsta volym i lurarna och emellanåt blir det några rejäla dansmoves och tjut av endorfinkick när rätt låt går igång, ett par knäböj och några armhävningar för att inte låta kroppen hamna i fel ställning för länge. Inget glammigt företagsliv här inte, tjusigt kontor med assistent och kaffet serverat, perfekt make-up och trendiga kläder. Lägg till en sjuk unge i vardagsrummet så inser ni varför kvinnor egentligen skulle sitta på betydligt fler ledande positioner i samhället. Som vi multitaskar, finner oss i situationer, löser saker…

Jag är stolt över att vara en kvinna som aldrig ger upp, tar saker för vad det är och hittar lösningar på allt. DET mina guldkorn vill jag dela med mig av idag – att ingenting är omöjligt och vi KAN göra det vi vill bara vi inser att vägen dit kan vara lite kringelkrokig och snårig OCH vara beredda på att förutsättningarna och kanske även målet i sig ändras över tid.
Jag är inte framme vid mitt mål än men en sak i tag och på vägen ser jag till att inte ta alltför allvarligt på livet och det som sker, hitta en mening även i de mörkaste stunder och när det är lite drygt blir det några schyssta låtar, en stunds skönt höftgung på köksgolvet och jag är på banan igen 😉
Måndagskramar från coachen ❤
Bildresultat för glädje citat
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.